Πολυμορφικές μαγνητικές επαφές για συστήματα ασφαλείας με εφαρμογή σε κάθε κούφωμα.

Πρωτοποριακή σχεδίαση μαγνητικών επαφών για όλα τα κουφώματα που υπάρχουν στην αγορά.  

MV-200

Η μαγνητική επαφή για συναγερμούς και για εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση της σε κλιματιστικά, έχει σχεδιαστή και εφαρμόζει απόλυτα ως εξάρτημα εσωτερικά σε όλους τους τύπους των ανοιγόμενων κουφωμάτων με ή χωρίς ανάκληση.
Λόγω του πολυμορφικού σχήματος που διαθέτει, μπορεί ο εγκαταστάτης να την τοποθετήσει και σε άλλους τύπους κουφωμάτων ή να δώσει λύση σε υπαρκτά προβλήματα τοποθέτησης. Το Reed αν και τοποθετείται εσωτερικά διαθέτει συρταρωτό καπάκι με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανής η βίδα στήριξης, τα καλώδια συνδεσμολογίας και η τρύπα όδευσης των καλωδίων. Η επαφή διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Εικόνες τοποθέτησης της MV-200 σε ανοιγόμενο κούφωμα.

MV-200PM

Η νέα επαφή MV-200PM είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά και μόνο για όλα τα ανοιγόμενα κουφώματα που διαθέτουν κάμαρα περιμετρικού μηχανισμού. 

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του μαγνήτη δίνει τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να τον τοποθετήσει κουμπωτά στο κάτω μέρος του ανοιγόμενου  φύλου του κουφώματος χωρίς βίδες και κόλα,  απλά γρήγορα και σταθερά.  Το Reed αν και τοποθετείται εσωτερικά, διαθέτει συρταρωτό καπάκι με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανής η βίδα στήριξης, τα καλώδια και η τρύπα όδευσης των καλωδίων. 

Η επαφή διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα. 

Εικόνες μετά από την τοποθέτηση της επαφής MV-200PM.

MV-500 BLOCK

Η MV-500 BLOCK, εφαρμόζει σε όλους τους τύπους συρόμενων  κουφωμάτων που υπάρχουν στη Ελληνική αγορά.

Είτε είναι παλαιάς ή νέας σειράς  από αλουμίνιο, PVC ή ξύλο.  Η διαφοροποίηση της έγκειται στο σχεδιασμό του μαγνήτη όπου δίνει τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να τον τοποθετεί απλά άμεσα και σωστά χωρίς να τον προβληματίζει και χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική ή τη λειτουργικότητα των κουφωμάτων.  

Το Reed  της επαφής MV-500 διαθέτει τετράγωνο κεφάλι και διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα. 

Εικόνες τοποθέτησης μαγνητικής επαφής NOVA MV-500 σε συρόμενο κούφωμα με οδηγό.

MV-500R BLOCK

Η MV-500R BLOCK, εφαρμόζει σε όλους τους τύπους συρόμενων  κουφωμάτων που υπάρχουν στη Ελληνική αγορά. Είτε είναι παλαιάς ή νέας σειράς  από αλουμίνιο, PVC ή ξύλο.  

Η διαφοροποίηση της έγκειται στο σχεδιασμό του μαγνήτη όπου δίνει τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να τον τοποθετεί απλά άμεσα και σωστά χωρίς να τον προβληματίζει και χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική ή τη λειτουργικότητα των κουφωμάτων.  

Το Reed  της επαφής MV-500R διαθέτει στρογγυλό κεφάλι και διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα. 

Εικόνες μετά από τοποθέτηση της επαφής MV-500R σε ανασυρόμενο κούφωμα. 

Γνωρίστε όλες τις επαφές Nova.

Σήμερα η ανάγκη προστασίας της σωματικής μας ακεραιότητας και του χώρου μας εί­ναι πιο επιτακτική από ποτέ. 

Η NOVA, ως μια εται­ρία με ηγετική θέση στο χώρο σχεδίασης μαγνητικών επαφών, στρέφει το βλέμμα της στο πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε και μας καλεί να την ακο­λουθήσουμε.

Η «εμμονή» της NOVA για την καινοτομία και την κατασκευαστική αριστεία είναι γνωστή σε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας.

Το προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης συνεχίζει αδιάκοπα το έργο του και πρόσφατα σχεδίασε, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά τέσσερις νέους τύπους μαγνητικών επαφών που καλύπτουν όλα τα κουφώματα που υπάρχουν στη αγορά. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις νέες μαγνητικές επαφές NOVA , έχει χορηγηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Scroll to Top