Για ανεπηρέαστο αισθητικό αποτέλεσμα στα κουφώματα αλουμινίου και συνθετικών, αόρατες μαγνητικές επαφές NOVA.

Η συνύπαρξη των αόρατων επαφών NOVA με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, παρέχουν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε μία εποχή όπου ιδιαίτερη σημασία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική των κουφωμάτων έχει το αισθητικό αποτέλεσμα  αλλά και η ασφάλεια του χώρου και των κατοίκων λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, θα πρέπει να συνυπάρξει η αισθητική με την ασφάλεια. 

Είναι αδιανόητο τη σημερινή εποχή  που η τεχνολογία είναι έτη μπροστά, να τοποθετούνται μαγνητικές επαφές του περασμένου αιώνα, του πιο  φθηνού και συνάμα του πιο σημαντικού εξαρτήματος σ’ ένα σύστημα ασφαλείας, να δημιουργούν προβλήματα στην αισθητική, στη λειτουργικότητα  καθώς και  ψευδείς συναγερμούς από κακή επιλογή και κακή τοποθέτηση. 

Η  NOVAως καινοτόμος και δυναμική εταιρία στο είδος της, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των κουφωμάτων προσφέρει μία ευρεία συλλογή μαγνητικών επαφών προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παραδοσιακής και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής των κουφωμάτων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας, να επιλέξει την ιδανική λύση για το κάθε κούφωμα μέσα από την πλούσια συλλογή.

Φωτογραφίες κουφωμάτων μετά την τοποθέτηση των μαγνητικών επαφών NOVA. 

Λόγω της  σχεδίασης που διαθέτουν τοποθετούνται εσωτερικά ως εξάρτημα  με αποτέλεσμα να μην επηρεάζουν την αισθητική των κουφωμάτων.

Ο σκοπός μας με τη δημιουργία του SITE είναι:

α) να ενημερωθεί ο καταναλωτής ότι με μικρό κόστος μπορεί να αποφύγει την  καταστροφή της αισθητικής και της λειτουργίας των κουφωμάτων, β) να ενημερωθούν οι εγκαταστάτες που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη των μαγνητικών NOVA  και

γ) οι επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων  για να μη βλέπουν το έργο τους να καταστρέφεται.

Για κάθε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μα ς ή με επίσημο κέντρο διανομής.

Scroll to Top