Επαναφορά στο τρόπο διαβίωσης χωρίς περιορισμούς.

Η ασφάλεια συνυφασμένη απόλυτα με την ελευθερία.

Για το λόγο  ότι η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, είναι το πιο  αποτρεπτικό μέσο για τη προστασία της σωματικής ακεραιότητας των ενοίκων, έχουν αποδεχτεί και τους αυστηρούς περιορισμούς που τους επιβάλλουν .

Όλα τα συστήματα ασφαλείας μέχρι σήμερα, επιβάλλουν στους ενοίκους να προσαρμοστούν σε ένα νέο τρόπο διαβίωσης, όπου περιλαμβάνει τον εγκλωβισμό.

Τους στερούν την ελευθερία χειρισμού των κουφωμάτων καθώς και την ελευθερία κίνησης στο χώρο.

Τους υποχρεώνουν πριν οπλίσουν το σύστημα ασφαλείας να κλείσουν όλα τα τζάμια ή όλα τα εξώφυλλα, που ανήκουν στην ίδια ζώνη.

Με οπλισμένο το σύστημα ασφαλείας, δεν τους επιτρέπουν

α) να ανοίξουν παγιδευμένο τζάμι για να αεριστεί ο χώρος,

β) να ανοίξουν εξώφυλλο για να φωτιστεί ο χώρος και,

γ) πολύ περισσότερο δεν τους επιτρέπουν  να ανοίξουν παγιδευμένη μπαλκονόπορτα και να βγουν στον εξωτερικό χώρο.

Με λίγα λόγια, τα συστήματα ασφαλείας, υποχρεώνουν τους ενοίκους να προσαρμοστούν στις δικές τους δυνατότητες, αντί τα συστήματα ασφαλείας να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των ενοίκων.

Η NOVA, μία εταιρία εκ των πρωτοπόρων στο χώρο των μαγνητικών επαφών, όσον αφορά τις καινοτομίες, έχει αναπτύξει το σύστημα NOVA SMART.

Το σύστημα NOVA SMART είναι το μοναδικό σύστημα που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς, εγκατεστημένα ή μη,  να αναβαθμίσει τις λειτουργίες τους και να επαναφέρει την ελευθερία στον  τρόπο διαβίωσης των ενοίκων.

Με τις μοναδικές δυνατότητες που προσδίδει σε ένα σύστημα ασφαλείας το σύστημα NOVA SMART, παρέχει ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία εγκαταστάτη, να προσαρμόσει το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ενοίκων χωρίς περιορισμούς, ακόμα και σε εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας χωρίς να υπάρξει:

α) αντικατάσταση του πίνακα, του υπάρχοντος συστήματος ασφαλείας,

β) αντικατάσταση του πληκτρολογίου,

γ) επιπλέον καλωδίωση,

δ) προσθήκη πλακέτας επέκτασης ζωνών,

ε) αλλαγή στο προγραμματισμό του συστήματος και

στ) χωρίς να αλλάξει ο μέχρι πρότινος τρόπος χειρισμού του.  

Επαναφέρει όλες τις συνήθειες του τρόπου διαβίωσης των ενοίκων χωρίς περιορισμούς, προσαρμόζοντας το σύστημα ασφαλείας στις συνήθειες και  απαιτήσεις των ενοίκων, σύμφωνα και με τις ανάγκες του χώρου.

Η προσθήκη του συστήματος NOVA SMART σε ένα σύστημα ασφαλείας, δεν επαναφέρει μονάχα στους ενοίκους  την πρότερη ελευθερία διαχείρισης των κουφωμάτων και την ελευθερία κίνησης στο χώρο,  αλλά αναβαθμίζουν και την ασφάλεια της περιμετρικής κάλυψης. Μία από τις σημαντικότερες ασφάλειες του χώρου και ειδικά όταν οι ένοικοι βρίσκονται εντός του χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημα NOVA SMART, μπορείτε να έχετε από τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γιατί NOVA SMART;,  από εξειδικευμένο επαγγελματία εγκαταστάτη και από επίσημο κέντρο διανομής.

Για τυχόν απορίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινοποίηση:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
  • Αχαρνών 378 ΤΚ. 111 43 ΑΘΗΝΑ.
  • +30 210 228 47 47 / 6948 46 1004
  • nova@novasmart.gr

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

© 2022 Nova Smart. All Rights Reserved.

Scroll to Top